Seu de l'Arxiu,Objectius i Àmbit Geogràfic

La seu de l'Arxiu Històric de les Ciències de la Salut "Simeó Selga i Ubach" és al carrer Alcalde Armengou,9-11,de Manresa (08240),i per qualsevol qüestió recomanem contactar amb el telèfon 8742751 (el de la delegació col.legial).

Actualment la Junta de l'Arxiu és integrada pels següents membres:LLuís Guerrero i sala, director; Armand Rotllan i Verdaguer, secretari; Joan M.Aranalde i Fortó,vocal nat.;Antoni Puche i Manaut,vocal nat.;Ricard Cots i Parcerisa,vocal; Simeó Selga i Ubach,vocal.

Cal esperar que tots els professionals de la sanitat entenguin el missatge i sàpiguen desprendre's d'aquells llibres i revistes que, per volguts i estimats,cal lliurar a temps per gaudi propi i de la col.lectivitat,garantint-ne la seva permanença i continuitat.

A més a més, volem que l'Arxiu sigui un font permanent de treball, d'intercanvis.L'Arxiu queda configurat com unainstitució oberta, de lliure accés a tot tipus de públic. Volem que sigui un instrument útil als estudiants i als especialistes de les diferents branques de les ciències de la salut.

AMBIT GEOGRÀFIC
L'arxiu focalitza la seva atenció a les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia i rodalies.


TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL