Homenatge i solidaritat al

 tnc.gif (2781 bytes)

el 4 d'octubre a les 22 h

logoaadpc.gif (5097 bytes)

    Tal com massa sovint passa en la nostra professió, la mort que s’ha endut Ramon Teixidor ha deixat la seva Companyia i les persones del seu entorn, en una difícil situació material, més agreujada en aquest cas pel fet que la passió que ell sentia pel teatre el va empènyer a esmerçar tots els seus recursos personals en empreses tan solvents artísticament com financerament arriscades.

    Per tal de pal·liar aquesta circumstància, l’AADPC proposa unes accions destinades a recollir aportacions personals, sabent que la solidaritat continuarà essent necessària mentre les lleis no posin fi a la indefensió i al desemparament en què vivim i morim.

    Hem rebut la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona-ICUB, l’SGAE, l’AISGE. (Actores, Intérpretes, Sociedad de Gestión de España) i de l’Institut del Teatre. Estem pendents de resposta de la Conselleria de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona.

Aquestes accions son:

  • BONS DE SOLIDARITAT:

Posem a disposició de totes aquelles persones que vulguin col·laborar a partir d’ara mateix a la finalitat que us proposem uns bons de solidaritat, que detallem:

Fila Zero: al preu de 2.000 pessetes, com a col·laboració solidària, que estan a la venda a les oficines de l’AADPC (A partir del 15 de juliol, a totes les taquilles dels Teatres de Barcelona, Teatre Zorrilla de Badalona i Teatre Joventut de l'Hospitalet).

 

Fila Zero especial: al preu de 15.000 pessetes,com a col·laboració extraordinària, que seran a la vostra disposició a l’AADPC.
  • OBERTURA D’UN COMPTE CORRENT:

Compte corrent: AADPC-RAMON TEIXIDOR, Caixa Penedès num:2081-0371-41-3300001660, que romandrà obert durant sis mesos per si voleu fer aportacions fragmentades.

  • ACTE D’HOMENATGE I SOLIDARITAT:

    Com a final de tota aquesta operació, que comença ara, hem programat un acte especial, que tindrà lloc el dia 4 d’octubre de 1999, al T.N.C. (TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA)  a les 22 h. i en el que hi participaran solidàriament molts companys que volen retre un homenatge al Ramon. Els que ja han asegurat la seva assistència son: COMEDIANTS, LA CUBANA, DAGOLL DAGOM, VOL RAS, ESTER FORMOSA, TOTI SOLER, CARME SANSA, ALBERT AMARGÓS, MARTÍ GALINDO, ENRIC MAJÓ, MAG LARI & MERI SUE, FELIU FORMOSA, VICKY PEÑA, NADALA BATISTA, SÍLVIA COMES & LÍDIA PUJOL, ENRIC MAGOO, ORIOL TRAMVIA, FERRAN RAÑÉ, LUDOVICA MOSCA, POLAC, MONTSE CARULLA,  HAUSSON, BARRI SÈSAM, PAWLOSKY, MARIA DEL MAR BONET i TEATRE DE L'UNIVERS.

    Amb aquest acte volem recordar i aplaudir la intensa carrera artística d’aquest actor, que va morir el dia 24 de maig, a l’edat de 53 anys, i que sempre va lluitar contra les rutines estètiques i contra la injustícia de les polítiques teatrals més pendents dels èxits immediats que d’una veritable normalització de la creació escènica.

Localitats: les localitats costaran 3.000 pessetes, com a mínim (en venda, en el seu moment a les taquilles del teatre i també per Tel-entrades).Reserva de localitats: a l’AADPC, tel: 932 311 484

Amb la seguretat de que respondreu generosament a la nostra crida solidària.

 

Hermann Bonnin

President

Telèfon: 932 311 484 Fax: 932 312 448 Bústia electrònica: aadpc@mail.cinet.es

Pàgina Principal