AMANIDA DE MONGETES DE CASTELLFOLLIT AMB BACALLÀ
setrill INGREDIENTS:

  • 400 g de mongetes.
  • 500 d de bacallà.
  • 1 pebrot.
  • 1 enciam.
  • 1/2 llimona.
  • Oli, sal i vinagre.
  • 1 dent d'all.
  • 1 fulla de llorer.
  • 1 raig de llet.
  • Julivert.
  • Aigua.
  • 1 ceba.

  • IV Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Es couen les mogetes amb aigua, ceba, sal i llorer. Un cop cuinades les deixem refredar.

      Es posa aigua i llet en una cassola, hi afegim el bacallà i quan bulli, amb molt de compte, anem treient totes les làmines.

      Un cop tenim les mongetes i el bacallà ho barregem i ho posem en una plata recoberta d'enciam. Ho amanim amb una vinagreta; oli, un raig de vinagre, julivert picat, una dent d'all picat, un ou dur i unes gotes de llimona.

       També s'hi posa pebrot vermell molt menut. S'adorna amb unes tires de pebrot verd i vermrell fregides.

    MAGDA VALLADARES
    JOAM PONS
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta