MONGETES DE CASTELLFOLLIT AMB BOTIFARRA I POMES
setrill INGREDIENTS:

  • Mongetes de Castellfollit del Boix.
  • Botifarra.
  • Pomes.
  • Oli d'oliva.
  • Canyella en pols
  • .
  • Sucre bru (moreno).


  • IV Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       En una cassola de terrissa hi posarem una mica d'oli d'oliva, tantes pomes com botifarres (previament punxades), i les pomes pelades i tallades a grills. Per damunt de les pomes, un xic de canyella en pols i sucre bru.

       Que cogui tot lentament i tapat. Quant està rosset ho treurem del foc, i en la mateixa cassola posarem les mongetes cuites al mig i les pomes i botifarres pel voltant.

       Amanirem les mongetes amb un rajet d'oli d'oliva.

    ROSER BERGÓS
    enrera
    índex
    següent
    següent recepta