MONGETES DE CASTELLFOLLIT AL ROQUEFORT
setrill INGREDIENTS:

  • 3/4de kg de mongetes de Castellfollit.
  • l o 2 botifarres crues.
  • 3 patates.
  • Una mica de roquefort.
  • Claus d'espècia.
  • Romaní, farigola i julivert.
  • Oli.
  • Llet.
  • IV Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
    Sofregit de la carn:
       Treiem la carn de dins de la botifarra i la fregim amb una mica de romaní, farigola i els claus d'espècia.

    Cocció de patates i mongetes:
      Bullim 3 patates amb pell. Quan hagin acabat de bullir, les pelem. Agafem les mongetes de Castellfollit del Boix, i les posem amb remull el dia abans. L'endema al matí les bullim. Quant les mongetes, hagin acabat de bullir, les escorrem.

    Preparació del roquefort:
      Es posa el roquefort dins d'un pot. Tirem una mica d'oli, i ho deixem fregir, fins que es desfaci. Quan el roquefors s'hagi desfet hi tirem una mica de llet. Si fos una mica clar hi afegirem llet i farina.

    Preparació del plat:
      Agafem les patates, les tallem per la meitat i les buidem. Agafem les mongetes i el sofregit, ho barregem hi ho posem dins les patates. Per últim agafem el roquefort i el tirem per sobre les patates.

    enrera
    índex
    següent
    següent recepta