CANELONS FREDS FARCITS AMB MONGETES DE CASTELLFOLLIT
setrill INGREDIENTS:

  • Mongetes.
  • Gambes pelades i pals de carn de cranc.
  • Olives farcides.
  • Canelons.
  • Salsa rosa.



  • IV Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Es couen les mongetes i es posen a escorre. Bullim els canelons i els estenem sobre d'un drap. Seguidament barregem les mongetes escorregudes, amb les gambes pelades i els palets de carn de cranc a trocets petits, juntament amb les olives farcides també a trocets. Després afegirem la salsa rosa.

       Amb aquesta barreja farcirem els canelons que els anirem posant en una safata. Per últim els cobrirem amb la salsa rosa i els guarnirem amb unes quantes olives negres i trocets de gambes.

      Aquest plat s'ha de menjar fred, caldra posar-lo a la nevera un parell d'hores abans de servir-lo.

    ROSA MONTAMER
    enrera
    índex
    següent
    següent recepta