AMANIDA TROPICAL DE MONGETES DE CASTELLFOLLIT
setrill INGREDIENTS (4 persones):

  • 200 g de mongetes de Castellfollit.
  • 1 pinya madura d'un quilo.
  • Quatre potes de cranc.
  • Gambes petites pelades.
  • Un parell de fulles d'enciam.
  • Dues culleretes de blat de moro bullit.
  • Un grapat de panses sense pinyols.
  • Una poma.
  • Un parell de nous.
  • Una culleradeta de caviar.
  • Salsa rosa.
  • IV Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Es buida la pinya tot deixant la closca sencera; es talla part de la polpa a daus. Es pela la poma i es fa a trocets petits.

       Es barregen tots els ingredients tallats en petites porcions en una plata tot afegint-hi salsa rosa al gust. Es serveix fred.

    MERCÈ VIVES
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta