AMANIDA TEBIA DE MONGETES DE CASTELLFOLLIT AMB BACALLÀ I SALSA VINAGRETA
setrill INGREDIENTS (4 -5 persones):

  • Mongetes de Castellfollit.
  • Morro de bacallà sense espines i remullat.
  • 1 manat de cebes tendres.
  • 1 manat de porros.

  • Per la vinagreta:
  • Oli d'oliva.
  • Vinagre de pages.
  • Sal.
  • Tomàquet.
  • IV Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ
       Es couen les mongetes i es reserven. En una paella es fa un sofregit amb la ceba tendre i els porros tallats en juliana.

       Al fons d'una plata posem el sofregit de cebes i porros, a sobre posen les mongetes de Castellfollit del Boix i després, el bacallà tallat a filets.

       Per últim ho amanim tot amb la vinagreta que haurern preparat avanç de començar a elaborar el plat, agafant un bol i barrejant l'oli, el vinagre, la sal i el tomàquet tallat a daus petits sense llavors.

    ANNA MĒ OLIVA MARTÍ
    CRISTIMA RUIZ OLIVA
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta