"FABADA" AMB MONGETES DE CASTELLFOLLIT
setrill INGREDIENTS:

  • Mongetes de Castellfollit
  • xoriço
  • butifarra blanca
  • butifarra de ceba
  • un tros de pernil salat
  • un tros de casalada virada
  • 2 fulles de llorer
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets.

  • III Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Posem les mongetes a coure amb les fulles de llorer, una ceba i un tomàquet. (Abans les haurem tingut una nit en remull).

       Quan estan mig cuites hi afegim uns trocets de xoriço, botifarra de ceba, pernil salat, botifarra blanca i una mica de cansalada. Agafem les cebes i el tomàquet i els passem pel xino, i els afegim a les mongetes, deixant-ho acabar de coure.
    Ho servim calent.

    MARGARITA VIVES DEUMAL
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta