MONGETES AMB BACALLÀ DE L'ÀVIA
setrill INGREDIENTS:

  • 1/4 de Kgr. de mongetes de CAstellfollit del Boix
  • 1/2 Kgr. de bacallà dessalat
  • 100 gr. d'ametlles torrades
  • i copa de conyac
  • 1/4 de litre d'oli, ceba, tomàquet, pebre vermell i
  • olives negres.


  • III Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Es posen les mongetes amb remull el dia abans, l'endemà es couen amb una fulla de llorer i es deixen apart. S'agafa el bacallà que ja sigui ben dessalat i esmicolat i es posa a coure en una cassola junt amb l'oli que ha de ser d'oliva, en el que s'haurà fet un sofregit de ceba i tomàquet i on s'afegiran les ametlles ben trinxades, la copa de conyac i els bitxos.

      Tot això es deixa bullir 3/4 d'hora i quan falten 5 minuts s'afegeixen les mongetes. Tot seguit es posa en una plata i es guarneix amb les olives negres.

    TERESA CABALLÉ ALEGRE
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta