AMANIDA DE MONGETES
setrill INGREDIENTS:

  • 500 gr. de Mongtes de Castellfollit
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • 3 ous durs
  • julivert picat
  • oli i vinagre
  • sal i pebre
  • un gra d'all


  • III Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Es posen les mongetes en remull amb la sal el dia abans i es bullen amb aigua a foc lent. Trosseja l'ou dur i talla el tomàquet a rodanxes. Per fer la vinagreta, trinxa la ceba ben menuda i tira-la en un vol.

       Afegeix un vaset d'oli i mig de vinagre. Rectifica de sal i pebre, i afegeix l'all trossejat i barreja-ho enèrgicament.

      Col·loca les mongetes en una cassola i decora-les amb el tomàquet i l'ou. Afegeix el julivert i aboca la vinagreta per sobre les mongetes i ja es pot servir.

    PILAR SEUBA
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta