MONGETES AMB XORIÇO I PERNIL
setrill INGREDIENTS:

  • 400 gr. de mongetes de Castellfollit del Boix
  • 1 cabeça d'alls
  • mitja cullerada de grans de pebre
  • 2 claus
  • julivert
  • 2 cullerades d'oli
  • 100 g de xoriço
  • 100 g de pernil
  • 1 ramet de farigola.


  • III Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ:
       Posar les mongetes de Castellfollit del Boix en remull, el dia abans de coure-les. Retirar el tel que cobreix la cabeça d'alls. En una cassola posar-hi les mongetes, la cabeça d'alls, la fulla de llorer, els grans de pebre, els claus, el julivert ben picat i el ram de farigola.

      A mitja cocció posar oli a les mongetes i els altres ingredients, salar i afegir el xoriço i el pernil. Deixar les mongetes als foc fins que estiguin ben cuites.

    JOAN PONS
    MAGDALENA VALLADARES
    enrera
    receptes
    següent
    següent recepta