SACS DE PASTA FULLADA AMB AMANIDA DE MONGETES
setrill INGREDIENTS:

Per l'amanida:
  • Mongetes de Castellfollit.
  • troçets de cansalada virada fregits.
  • llagostins pelats i bullits, passats per una paella amb mantega.
  • enciam tallat a juliana.
  • olives negres.

  • Per la vinagreta:
  • Oli de fregir la cansalada.
  • Raig de vinagre.
  • Una cullerada de mostassa.

  • Per la salsa rosa:
  • Oli
  • Ou
  • Vinagre
  • Mascaró (un raig)
  • Tomàquet fregit (una cullerada sopera).
  • III Mostra Gastronòmica de Mongetes
    soperaELABORACIÓ
       Primer de tot s'ha de fer la pasta o bé comprar-la. Es monten els sacs, es couen al forn i es deixen que es refredin. Mentrestant es fa l'amanida.

      Ja es té tot tallat i preparat però abans de ficar-ho a dins dels sacs s'ha d'amanir amb una vinagreta o bé amb una salsa rosa fina.

    GLÒRIA SALGADO LLORACH
    enrera
    enrera
    següent
    següent recepta