SETMANA GASTRONÒMICA
DE LA CUINA DEL SECÀ

Manresa, del 12 al 19 d'octubre

Mapa de Restaurants i Cellers
Mapa dels escenaris de les activitats
Programa d'activitats


LOCALITZACIÓ DE RESTAURANTS I ACTIVITATS



LOCALITZACIÓ DE RESTAURANTS I CELLERS



DIUMENGE, 12 D'OCTUBRE

Rutes pels cellers de la denominació d'origen Pla de Bages.
A peu, en autocar o en vehicle particlular
Hora: 9 del matí
Llocs: cellers de la denominació d'origen Pla de Bages
Organitzat per: Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages, Amics de l'Art Romànic i Centre Excursionista de la Comarca del Bages

Esmorzar de la verema
Hora: 10 del matí
Lloc: plaça Major
Organitzat per: AV Barri Antic amb la col.laboració del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages i Mercat Puigmercadal

Concurs de cuina popular
Hora: 12 del migdia
Lloc: plaça Major
Organitzat per: Gremi d'Hoteleria del Bages i AV Barri Antic. Presentat per Adelina de la Rosa de Ràdio Manresa.

 

Taula rodona sobre el tema "Cuina de secà o plat tradicional"
Hora: 7 de la tarda
Lloc: Museu de la Tècnica
Organitzat per: Cambra de Comerç i Indústria de Manresa i Escola d'Hoteleria Joviat

 

DIMARTS, 14 D'OCTUBRE

Tast comentat de vins del Bages
Hora: 6 de la tarda
Lloc: Museu de la Tècnica
Organitzat per: Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages

 

DIMECRES, 15 D'OCTUBRE

Tast comentat de vins escumosos del Bages
Hora: 6 de la tarda
Lloc: Museu de la Tècnica
Organitzat per: Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages

 

DIJOUS, 16 D'OCTUBRE

Dinar promocional de la cuina de secà per a periodistes especialitzats
Lloc: Escola d'Hoteleria Joviat
Organitzat per: Escola d'Hoteleria Joviat, Gremi d'Hoteleria del Bages, Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages

 

DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE

Sopar de Tast de la gastronomia del Bages (bufet).
Hora: 2/4 de 10 del vespre
Lloc: Museu de la Tècnica
Organitzat per: Escola d'Hoteleria Joviat, Gremi d'Hoteleria del Bages i Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages

 

DISSABTE, 18 I DIUMENGE, 19 D'OCTUBRE

Mercat artesanal de productes alimentaris de secà.
Hora: de 10 del matí a 8 del vespre
Lloc: passeig de Pere III
Organitzat per: AV Passeig i Rodalies

 

DIUMENGE, 19 D'OCTUBRE

Degustació popular del producte de l'any i festa de cloenda
Hora: 5 de la tarda
Lloc: passeig de Pere III
Organitzat per: AV Passeig i Rodalies


Inscripcions i venda de tiquets a Regió7, tel. 877 22 33
Les places de tots els actes són limitades
+ INFORMACIÓ

Índex