El Menjador
  • Decoració clàssica

  • Ambient familiar

  • Bodega amb vins del Penedès, Rioja i D.O. Bages.





    La Recepta: Bacallà amb escalivada i all i oli

    Ingredients per 4 persones: 800 gr. de bacallà, 2 albergínies, 2 pebrots vermells, all i oli.

    Preparació Un cop desalat el bacallà, es fregeix i el posarem en una font pel forn. Fregim les alberginies i els pebrots, una vegada pelats i nets, els trocejem i els posem per sobre del bacallà. A continuació ho cobrim tot amb l'all i oli i gratinarem.

    Preparació de l'all i oli: 5 dents d'alls, sal, 1 ou i oli.
    Preparar-lo com si fos maionesa.


    Especialitats

    PRIMERS PLATS
    Amanida de Tomàquet amb mató
    Entreteniments "CAL JAUME"
    Fabetes


    700 Ptes.
    950 Ptes.
    900 Ptes.
    SEGONS PLATS
    Peus de Porc amb Escalivada i all-i-oli al forn
    Peus de Porc a la Brasa
    Peus de Porc a l'Ametlla
    Entrecot a la brasa(1/2 K. /persona)
    Espatlla de Cabrit al Forn
    Bacallà Fornejat amb all-i-oli

    1.300 Ptes.
    900 Ptes.
    1.200 Ptes.
    1.500 Ptes.
    1.900 Ptes.
    1.400 Ptes.