any 2000

 

any 2001

 
       
  any 2002 any 2003  
       
  any 2004 any 2005  
       
  any 2006 any 2007  
       
  any 2008 any 2009  
       
  any 2008 any 2008  
  Per més informació feu clic a la portada    
     
 

Setmana Santa 2011

17 d'abril – Diumenge de Rams – de 2011

La Setmana Santa a Manresa
Canvi d'embanderat i desfilada tradicional de Rams com a inici de la Setmana Santa pels carrers de Manresa, tot visitant les diverses Residencies d'Avis i assistència a la sortida de la Benedicció de Rams a Crist Rei. El canvi de banderer es des de l' armat Manel Monferrer cap a l'armat Josep Piqueras i Solé.

Setmana Santa 2011

Presentació i sortida de la Triga romana renovada del eix i les rodes.
Es produirà també aquest diumenge un fet molt esperat pels Armats des de fa 2 anys com es la restauració del eix i les rodes de la Triga Romana. Aquesta rehabilitació ha estat finançada per Caixa Navarra com un dels projectes de Banca Cívica votat pels ciutadans de Manresa i comarca. Aprofitem l'avinentesa per agrair aquestes votacions que han fet possible una nova imatge, així com una millor solidesa de la Triga Romana. La restauració ha estat realitzada pel manyà artesà, Francesc Cots.

Hi han col·laborat de forma altruista els membres del maniple:

· Manel Monferrer
· Joan Garcia
· Josep Mollar

Dijous Sant dia 21 i Divendres Sant dia 22 d'abril

21 d'abril, Dijous Sant
La confraria del Natzarè romandrá exposat el pas del Natzarè al replà de l'escala del edifici de "Ca la Buresa" amb la custodia per torns, de membres del Maniple d'armats. El Pas de la Verge de la Bona Mort romandrà al portal del Carrer Jaume I, el Pas de Sant Joan i la Verge estará ubicat al Portal del Teatre Conservatori i La Verge de la Soletat com sempre al Carrer del Born. El Quiosc de l'Arpa a la Plaça Sant Domènec será punt d'informació i divulgació de la nostra associació i les seves activitats de Setmana Santa aprofitant l'avinentesa per promocionar i vendre els nostres productes.

22 d'abril. Divendres Sant
A les 5 de la tarda recollida i acompanyament d'els Pasos de la Processó fins a la Col•legiata Basílica de la Seu on hi quedaran dipositats per poder ser visitats després de 2/4 de 7 de la tarda. A les 7 de la tarda i a la Plaça Sant Domènec formació del Maniple i presentació de novetats per part del Options i Decurions al Capità Joan Lladó qui donarà les novetats i farà els honors al Governador de la Minorisa Romana.

A continuació cap a 2/4 de 8 del vespre, sortida del Maniple amb tot l'acompanyament de Banda fins a la Seu.

A les 8 del vespre sortida d'acompanyament a la Processó de Divendres Sant. A mitja nit i després de la Processó hi haurà al nostre local la tradicional degustació de coca que com cada any ens serà obsequiada pel nostre armat – Governador de la Minorisa Romana, pastisser Artur Blaya del seu obrador "El Cigne".

COMPOSICIÓ DE LA PROCESSÓ

 

recorregut armats manresa 2011

RECORREGUT

recorregut armats manresa 2011

 

 
 

 

 

 

 

 

Punt d’informació al públic
Quiosc de l’Arpa a la Plaça Sant Domènec

Recordeu que durant tots els actes de Setmana Santa es poden fer fotografies pel VI Concurs de Fotografia Armats de Manresa

Agraïments:
GRUP SANTASUSANA – Corredor d’assegurances
FAMILIA JORBA–GOMIS
MOSSOS D’ESQUADRA
POLICIA LOCAL DE MANRESA
MANTENIMENT DE L’AJUNTAMENT DE MANRESA
PARRÒQUIA DE LA SEU
MITJANS DE COMMUNICACIÓ DE LA CIUTAT
MOTEPIO DE CONDUCTORS
CASAL CULTURAL DANSAIRES MANRESANS

 

 
 
 


Dades de l'Associació
L'A.C.R Armats de Manresa
c/Mestre Blanch, s/n -planta baixa-
(escala costat Teatre Conservatori)
08240 Manresa
Tel. mòbil 677393285 - i - Tel. 938750995 i Fax 938733421
E-mail armats@minorisa.es